Custom software

Door met u samen te werken ontwikkelen wij voor u op maat gemaakte software, waardoor u je juiste ondersteuning krijgt op gebied van ICT. Interne bedrijfsprocessen verbeteren of internet applicaties die wel aansluiten op uw dienst of product? Ook daarin verzorgen wij advies en implementatie van kwaliteitssoftware.

Blockchain

Cryptocurrency? Ver van mijn bed show of iets dat gaat gebeuren? Als je het aan ons als ICT’ers vraagt? Het is nu al gaande. Het bestaande bankwezen is op de shop en digitale wallets zijn aan de orde van de dag. En dat allemaal dankzij de Blockchain methode.

Narrow casting

Met onze onafhankelijke CMS bent u degene die bepaalt met welke frequentie de juiste content getoond wordt. Samen met ons uitgebreide netwerk in hardware, zijn wij in staat om uw informatie visueel en/of juist met de nadruk op interactief, voor uw doelgroep neer te zetten. 

Bestel- en ordersysteem

Wanneer live en digitale product aankopen binnen uw bedrijf aan de orde van de dag zijn, is het van belang dat een intern systeem in zowel registratie en vervaardiging van het product verziet. Om de online wereld en productie processen naast elkaar te leggen, is ons bestel- en order systeem tot stand gekomen en is succesvol in gebruik in de food branche.

Be online

On-line bereikbaar zijn met uw bedrijf, als particulier of misschien een eigen sportvereniging is van levensbelang. Zichtbaar zijn en blijven voor uw klanten, leden of de wereld is een vereiste. Laat ons uw digitale visite kaartje op het internet verzorgen.

Webshopping

Nog nooit is de webshopper zo actief geweest als nu. Om de drempel zo klein mogelijk te maken is een goede webshop belangrijk. Logische doorklik stappen, visueel moet het kloppen bij de image die de producten aanprijzen. Door de nauwe samenwerking tussen vormgevers combineren wij functionaliteit en vormgeving samen en gieten we het in een vorm de past bij uw branding.

Training

Bij iedere verandering binnen een bedrijf, is informeren van groot belang. Want heeft u zojuist een mooi programma aangeschaft om u en uw collega’s te ondersteunen, wordt er geen gebruik van gemaakt. Zonde van de investering en u bent er niet meer geholpen om uw bedrijf naar een volgende niveau te tillen.​