NARROW CASTING

Informatie uitzending

Zelf content verzorgen en als media concern informatie uitzenden naar een specifieke doelgroep? Dat kan met ons narrow casting systeem. Het is een communicatie tool om zowel naar binnen als naar buiten op een specifieke locatie, een specifieke groep mensen van informatie te voorzien.

COMMERCIEEL NARROW CASTING;

Bij dit type narrow casting is het van belang een goed beeld te hebben van uw doelgroep. Welke informatie wil de afnemer van uw product weergegeven zien en waar? Zijn er bijzondere events waar u uw klant graag mee op de hoogte wil stellen? Of moet er een huidige informatie stroom beter bekent worden bij uw klanten?

Met commerciële narrow casting krijgt u op deze manier de uitgelezen kans uw (toekomstige) klant van gewenste informatie te voorzien en zo uw dienst of product aan te prijzen. Waardoor, laten we eerlijk zijn, de afzet door uw bedrijf groter gemaakt kan worden en een klant een goede belevenis ervaart door bij u klant te zijn.

ZAKELIJKE/PRIVE NARROW CASTING;

Met deze vorm van informatie voorziening wordt bedoeld dat een eigen entiteit voorzien wordt van informatie dat nodig is om goed te kunnen functioneren binnen deze entiteit.

Denk hierbij aan personeel dat op de hoogte wordt gehouden van veranderingen in beleid, overzichten van vergaderingen, overzicht van logistieke schema’s voor onderdelen levering of nieuws uit een vakgebied.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar hierin zijn de mogelijkheden om de door u aangegeven content aan te geven eindeloos.

Branding

Beleef samen met uw klanten uw product/dienst. Deel de normen en waarden die u wilt uitstralen. Deel uw visie en laat dit samen komen met uw huisstijl, logo, slogan en alles wat uw producten en diensten zo uniek maakt.

Wachtruimte

In deze situatie is goed om narrow casting te gebruiken om uw doelgroep breder kennis te laten maken met uw bedrijf. Maak van deze mogelijkheid gebruik om met actie punten de wachtenden te activeren, informeren en zo meer bij uw bedrijf te betrekken.

Info bord

Met uw vaste huisstijl overlay, interne en externe info bulletins weergeven. Via 1 communicatie kanaal al uw personeel aanspreken over een opkomende verandering in beleid? Neem het mee op uw info bord. Een live stream overlay met een beursnotering? Of zit u misschien met uw bedrijven in een verzamelpand? Gebruik narrow casting voor bewegwijzering.

Maak gebruik van narrow casting door uw patiënten, cliënten, bezoekers en/of klanten te activeren.