BE ONLINE

Ondernemen, dat is nodig op alle vlakken van entrepreneurship, dus ook een plek bemachtigen op het wereld wijde web. Een vereiste site die past bij een al eventuele bedachte huisstijl? Of misschien alleen een landingpage? En dat hebben we het nog niet eens over alle sociale media kanalen die het web machtig is.

En dan? Website, check! Digitale product portfolio, check! CRM, check!
Maar nog steeds niet de gewenste traffic op je website? Wat is SEO gevoelig en wat niet? Welk soort Service Eco systeem wilt u beschikbaar stellen voor uw klant? Welke data die voortvloeit uit uw website kunt u gebruiken om uw klant nog beter van dienst te zijn?

Sommige vragen zullen al bij u bekent zijn, voor alle andere vragen? Stel ze aan ons, laten we om tafel gaan om te kijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn.

DOMEIN REGISTRATIE;

Vergroot  uw leads potentieel door gebruik te maken van aanwezigheid op het web;

TEMPLATE;

Zeker kunnen we op maat uw website opbouwen met eindeloos veel mogelijkheden, maar uit ervaring blijkt dat u zelf ook graag met uw digitale visitekaartje bezig wil zijn. Een template website kan hier uitkomst bieden.

De voordelen van zo’n template website?;

Heeft u zelf ervaring met HTML en CSS? Dan kunt u ervoor kiezen deze template site zelf aan te passen. Houdt er wel rekening mee dat er aan een template site hier en daar wat beperkende factoren zijn om het template voor u als gebruiker beheersbaar te houden.

INTERACTIE;

Om een bezoeker en potentiële klant te interesseren voor uw bedrijf, kan de data die op de site achtergelaten wordt ingezet worden voor meer servicegerichtheid.

  Ons advies hierin is agile marketing die op uw bedrijf toegespitst is. Zo worden de vragen beantwoord van uw doelgroep. Welke tools die ingezet worden hangt af van welke boodschap u over wil brengen naar uw doelgroep.