OptiekTV is doelgericht communiceren met uw clientèle

OptiekTV is een communicatie-kanaal waarbij u zelf bepaalt welke informatie getoond wordt door middel van het gemakkelijk te bedienen op maat geschreven CMS, die via uw eigen online portaal ingericht kan worden.

De naam OptiekTV zegt precies wat het is: een tv-kanaal voor de optiekbranche. Wat er op het kanaal te zien is, bepaalt u zelf. U kunt een presentatie van uw winkel(s) tonen, lopende acties presenteren en de nieuwste commercials van uw leveranciers weergeven. Net wat u wilt. OptiekTV. Uw instore promotie, helder in beeld.

De achterliggende techniek noemen we narrowcasting.

Het leveren van informatie die is gericht op een bepaald publiek, op een geselecteerde locatie en tijdstip door middel van weergave in welke vorm dan ook. Deze content wordt via het online portaal aangestuurd en ingericht naar smaak van de content aanbieder. Deze vorm van communicatie met de consument is toepasbaar in iedere branche en daarom ook zo veelzijdig in gebruik genomen.

Narrowcasting is het leveren van informatie via een interactief netwerk, zoals het internet of intranet, gericht op een bepaald publiek op een geselecteerde locatie en tijdstip via digitale schermen. Ze worden op afstand aangestuurd met relevante visuele content.

Dankzij narrowcasting kunt u voorgeprogrammeerde presentaties tonen. Ook is het mogelijk presentaties te koppelen aan een database, zodat direct de meest recente informatie wordt getoond. 

Met de weergave van de content kunt u uw clientèle de beleving meegeven die past bij uw produkt of dienst. Van schermen in verschillende maten tot projectie op folie voor een mooie scherpe weergave om voorbijgangers te triggeren interesse te tonen. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden in weergave.